GoogleAnalytics

Analytics Intelligence

Intelligence-rapporterne i Google Analytics overvåger automatisk trafikken på dit website og fremhæver væsentlige ændringer for dig, hvilket letter dit arbejde.

Intelligence

Oversigt

Du kan når som helst kigge i dine Intelligence-rapporter eller oprette en tilpasset underretning, så du bliver gjort opmærksom på eventuelle pludselige eller uventede ændringer i dit websites data. Denne banebrydende registreringsteknologi i Google Analytics er intelligent nok til at fremhæve det, som du bør vide, og samtidig er den nem at bruge.

Med Analytics Intelligence vil du blive opmærksom på ting, som du måske ellers ville overse, og kunne fokusere mere på at handle i stedet for at skulle gennempløje en masse data. Tag et kig på det. Det er allerede aktiveret. Brug mindre tid på at gennemgå data.

Få flere oplysninger

Fordele:

  • Analytics Intelligence er et algoritmisk system, der registrerer statistisk signifikante former for unormal adfærd i dine trafikmønstre.
  • Underretninger sendes automatisk dagligt, ugentligt eller månedligt. Du behøver ikke gøre noget. Du kan se det med det samme.
  • Opret tilpassede underretninger om f.eks. konverteringer fra sommerkampagnen i København.

Sådan fungerer det:

  • Analytics Intelligence er et algoritmisk system, der registrerer statistisk signifikante ændringer i dine trafikmønstre.