GoogleAnalytics

Indhold Analytics

Find dit websites bedste indhold og skjulte perler med rapporten Indhold i Google Analytics. Du finder ud af, hvor ofte folk besøger de enkelte sider på dit website, hvor længe de bliver der, og hvor ofte de konverterer. Alle rapporterne findes i afsnittet Indhold.

Site Search: Hjælp de besøgende hurtigere frem til deres destination

Når de besøgende ikke kan finde det, de leder efter, søger de. Med Site Search-rapportering i Google Analytics kan du finde ud af, hvad dine besøgende egentlig leder efter. Opdag nye salgsmuligheder, og afkort tiden før konvertering.

Få flere oplysninger

In-Page Analytics: Se de besøgendes bevægelser på dit website

Når man ser på Google Analytics-rapporter, er det ind imellem svært at visualisere, hvordan de besøgende navigerer på en given side på et website. Med In-Page Analytics kan du visuelt analysere, hvordan de besøgende bevæger sig rundt på dit website.

Få flere oplysninger

Analyse af websitehastighed: Opdag eventuelle problemer, før kunderne gør det

Vi ved alle, hvor frustrerende et langsomt website kan være, og det kan endda skade din annoncering og dine søgerangeringer. Se, hvor lang tid det tager at indlæse dine sider, i rapporten Websitehastighed i Google Analytics. Find de langsomme sider, gør dem hurtigere, og få gladere besøgende.

Få flere oplysninger

Hændelsessporing

Hændelsessporing: Find ud af, hvad de besøgende foretager sig på dit website

Det er virkelig vigtigt at forstå, hvordan de besøgende interagerer med dine sider. Se, hvor ofte de interagerer med Flash- og AJAX-elementer eller klikker på links for at downloade produktbrochurer. Du kan endda foretage hændelsessporing og få mere detaljerede oplysninger om de besøgendes adfærd.

Få flere oplysninger

Adsense

Gør dit AdSense-program mere effektivt

AdSense gør det muligt for bloggere og indholdsudgivere at tjene penge på deres annoncer. Google Analytics kan importere AdSense-data direkte og hjælpe dig med at vise dine annoncer på de bedste steder på dit website.

Få flere oplysninger