GoogleAnalytics

Sociale rapporter

Der sker store omvæltninger på området for sociale medier, og det går hurtigt. Registrerer du ændringerne? Sociale rapporter hjælper dig med at måle den indvirkning, som sociale medier har på din virksomheds mål og konverteringer. Integrerede data om internettet og de sociale medier giver et helhedsbillede af dit indhold og det fællesskab, du indgår i.

Sociale medier

Mål de sociale mediers indvirkning på de parametre, der er vigtige for dig

Rapporten Konverteringer giver dig mulighed for at sætte tal på værdien af sociale medier. Den viser konverteringsfrekvenserne og den pengemæssige værdi af konverteringer, der finder sted takket være henvisninger fra hvert enkelt socialt netværk. Skab sammenhæng mellem de sociale mediers indvirkning og de parametre, der er vigtige for dig, ved at opstille relevante mål for din virksomhed.

Få flere oplysninger

Find ud af, hvilke sociale kilder der henviser engagerede besøgende

Det er afgørende at forstå, hvilke fællesskaber der har betydning for dit varemærke. Rapporten Sociale kilder viser de indledende stier, som de besøgende fra sociale netværk har fulgt på dit website. Rapporten viser også data om engagement og konverteringer for hvert socialt netværk.

Få flere oplysninger

Find ud af, hvad dine besøgende deler, og hvor de gør det

Google +1 og andre metoder til social deling gør det nemt for de besøgende at udbrede dit indhold ved at dele det med vennerne. Rapporten Sociale plugins viser, hvilke artikler på dit website, brugerne oftest deler, og hvilke sociale netværk de oftest klikker på for at dele dem (f.eks. Googles "+1" eller Facebooks "Synes godt om). Endvidere viser funktionen Aktivitetsforløb, hvordan de besøgende interagerer med dit indhold på andre websites end dit eget.

Få flere oplysninger