Mobilanalyser

Det bliver stadig mere vigtigt for dig at få indsigt i dine mobilwebsites, apps og annoncer, samt hvordan de sikrer dig øget omsætning. Google Analytics giver dig mulighed for at måle mobilwebsites, apps og besøg fra webaktiverede mobilenheder, heriblandt både avancerede og almindelige telefoner og tablets. Vi hjælper marketingmedarbejdere med at opnå succes på flere forskellige skærmtyper og enheder ved at give dem indsigt, der kan gøre deres markedsføring relevant for kunderne, så de kan nå ud til dem på det helt rigtige tidspunkt. Så bliv klar til at oprette målrettede og effektive markedsføringskampagner, der når ud til dine besøgende, uanset hvor de befinder sig.

Mobilenhed

Analytics til mobilapps: Mål din apps værdi fra start til slut

De mobile medier ændrer den måde, hvorpå vi kommunikerer, arbejder og spiller spil, og mobilapps er en væsentlig årsag til den stadig større udbredelse af mobilenheder og de hermed forbundne nyskabelser. Med Analytics til mobilapps kan du måle hele appkundens "rejse" fra start til slut, dvs. lige fra opdagelse af appen til download og videre til engagement. Rapporterne er skræddersyede til udviklere af mobilapps og marketingmedarbejdere, og de giver data, der er relevante for disse grupper.

Få flere oplysninger

Skab den bedste brugeroplevelse – på tværs af skærme og enheder

Når du ser på tal efter placering (fanen Kortoverlejring), får du indblik i de aktuelle oprindelser af mobiltrafik, og du får prognoser om, hvor trafikken vil stige. Find ud af, hvilke enheder de besøgende bruger til at finde dit website, så du kan præsentere dit varemærke i de bedste formater for disse enheder. Google Analytics kan vise dig, hvilke mobiloperativsystemer og specifikke mobilenheder der sender besøgende til dit website, din mobilapp eller din side på de sociale medier.

Få flere oplysninger

Måling af mobilannoncer: Få indsigt i, hvordan mobilannoncer kan sikre din virksomhed øget omsætning

Google-mobilannoncer vises på mobilenheder i Google-søgeresultater, på indholdswebsites og i apps. Brug disse til at reklamere for din virksomhed, når brugerne benytter deres telefoner og tablets i løbet af dagen. Angiv mål, få indsigt i mobilkonverteringer, og brug Google Analytics til at måle din effektivitet allerede i dag.

Få flere oplysninger.